Friday, July 8, 2011

Syukur Cik Cinta dah sihat kembali =))

Semalam kan aku ada buat entry pasal anak dara kesayanganku itu tak sihat diserang cirit birit kan.... tapi semalam masa ambik Cinta dari rumah bbsitter dia, mak Cik Cinta(pengasuh Cik Cinta panggil dia "mak") bagitau yang hari ni Cinta dah OK sikit, takde cirit birit dah, dah mau minum susu sampai 3 botol, dah mau main-main, dah rajin balik "mengemas" rumah.... ehehehe...

Cik Cinta ni memang sangat suka yer memungah/ menyemakkan rumah.... kalau dia dapat hand bag aku without zip it... perghhh alamat nye selamat lah habis semua barang-barang dalam handbag tu dikeluarkan... dah la mommy dia ni memang simpan segala macam harta karun dalam handbag tu...hiks

Alhamdulillah sangat dengar bila pengasuh bagi tau macam tu. Lega sikit rasa nya... =))
Yerla mana taknye kesian tengok dia sampai lembik jadinya bila kene cirit birit tu. Tidur pun tak lena... malam tadi baru lah lena Cik Cinta tidur... (^_^)

Mujur Cik Cinta dah beransur sihat sebab minggu ni kami nak balik kampung incik daddy. Malam ni kami sekeluarga dah gerak sebab esok ada wedding kat kampung... =)

~ daaaaa


4 comments:

  1. hasya ms 8 bulan pun kena cirit birit.. 3 hari, terus doktor suh masuk dok dlm wad.. hu3.. sian sbb kena msk drip.. seb cik cinta tak kena tahan wad.. kalo tak, mommy dia mesti nanges.. sob, sob, sob

    ReplyDelete
  2. uwaaaaaaa xmor la sampai kene admit...

    ReplyDelete
  3. syukur dah sihat ;) mmg bahaya cirit birit ni, mintak simpanglah jgn kena lagi. sian tgk anakkan

    ReplyDelete
  4. lily : tu la sian sgt2.... alhamdulillah dah sihat!

    ReplyDelete

NUFFNANG

ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker