Wednesday, March 16, 2011

:: Mungkin.... ::


Macam dah takde cite lain je aku ni kan...
asik2 cite pasal anakanda tercintun. jer..ekekekeke
nak wat camne... its normal rasenye.. kalau orang yang baru nak kawen byk cite pasal nak kawen... bila dah kawen plak pasal life baru..pastu pasal anak2.... agaknye ade tak tahap sampai nak cite pasal cucu2 plak...muahahaha... =)

Ok back to the storie... bila ditenung2...direnung2...dijeling2 muka anakanda ku sorang ni sape lagi kalau bukan Cik Cinta Sofea Zara Binti Zuraidy la kan...

Muka die xde macam kiteorg kan...dengan muka yang macam 4 segi with pipi die yg sgt gedebob dan comel tue... kan kan kan....

Tak caye??? cer tgok gambar si kenit tue kat bawah ni.....









Tetiba one day...ade sorang akak kat opis aku cakap...


" kau perasaan tak muka anak ko tue sejibik macam muka budak yang ko buat wallpaper kat PC ko tue...."

Bila aku tgok balik betul la jugak kut....mungkin la sebab sepanjang mengandungkan Cik Cinta ni gambar baby ni yang aku buat wallpaper... berkat hari2 ngadap gamaknye, dah terkenan!! hiks...

Tapi nasib mata Cik Cinta tak colour biru....klu tak compem incik Zuraidy confuse anak sape plak ni ye dak?? huhuhuhu....

Cer korang tgok picture baby ni... ade rupe x???
*
*
*
*



Tapi ape pun sebenarnye, tue semua kuasa ALLAH s.w.t...
kita cuma merancang dan berdoa... (^_^)





6 comments:

  1. tang pp ngan bentuk mata ade persamaan..... tp klu tgk betul2 dia ade iras ko la su.....

    ReplyDelete
  2. lily : betul betul betul...huhuhu

    ReplyDelete
  3. zahirian : kannnnnn i tell u....hiks

    ReplyDelete

NUFFNANG

ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker