Thursday, October 11, 2012

Doa Makan Bersama Cik Cinta

Assalamualaikum semua (^_^)

Bangga kejap mommy diumur 2 tahun Cik Cinta dah pandai & hafal doa makan..ehehe,,, sebelum umur 2 tahun lagi dia dah pandai sebenarnya..dah ada irama nya...tapi banyak dengar hujung nya je.. sebab cik Cinta suka baca laju sangat macam ketapi..hahaha

Ni dapat record sebab suruh dia baca slow-slow sikit...=)

Tapi abis semua bacaan...tak kira la doa dalam solat ke doa lepas azan ke...doa makan jugak yang dibacanya...cuma kalau tengah solat tu dia baca "doa makan" tu ala-ala berbisik..sebab selalu tengok daddy & mommy dia solat baca slow-slow je...tu yang dia terikut tu...kelakar tgok nya.

Cuba nak train baca Al-Fatihah pulak sebenarnya...moga suksess!! eheehee

video


Mari baca doa makan dulu yer kawan-kawan! =))


No comments:

Post a Comment

NUFFNANG

ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker