Thursday, May 31, 2012

Langkawi with Love : Part 4 (Final)

Assalam peeps,

Agak lama juga nak sambung buat entry pasal our trip ke Langkawi kelmarin. Ok ni last entry pasal trip ke Langkawi tu. hehe mesti dah bosan kan langkawi tak abis-abis...hahahahaa

Malam kedua kami kat sana kami dinner di Wonderland Seafood yang terletak kat area Kuah. Memang sangat-sangat disyorkan kalau nak seafood kat sini. Memang sedap dan harga pun berpatutan!! (^_^)




Hari terakhir before pulang ke pangkal jalan  =P..kami just shopping kat HIG dan pusing-pusing pekan Kuah & area jetty.








Keluarga kecil kesayangan daku... =)


Sebelum ke airport kami singgah lunch kat "JOM Ikan Bakar" area Padang Mat Sirat..dekat sangat dengan airport.


Cik daddy yang perasan Brad Pitt with his anak dara kesayangan...=P




Luggage yang dah bertambah..hahahaha...

Bubye Langkawi..........

Semoga ada jodoh kita lagi..ekekeke



6 comments:

  1. takpe kan sekarang ni 'now everyone can fly' hehe, ada rezeki booking jer tiket n hotel lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg ler lily..tp nk kumpul duit tu jenuh..nk abihkan kejap jer..huhuh

      Delete
  2. http://www.jobdirumah.com/najihah

    ReplyDelete
  3. Sue memang style habis lah gambar Cinta n her Daddy tu..style! aku suka

    ReplyDelete
  4. weh aku pun suka la part
    daddy berlagak brad pitt.. hahaha

    memang curlast!

    ReplyDelete

NUFFNANG

ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker