Wednesday, November 23, 2011

Home made cheese cake

As-salam semua.... =)

Last week entah kenapa tetiba mood rajin sangat mari.... bukan weekend pulak tu hari bekerja ya kawan2.. dengan gigih nya mak telah membaking cheese cake.

Jarang2 sangat terjadi kejadian macam ni...huhuhu..

Ini adalah sebab tekak mak macam teringin sangat nak makan cheese cake... =) (jgn pikir bebukan yer tiada maksud tersirat pun! teringin jer okeh!! ;p)

Kebetulan pula barang2 memang semua dah ada, tinggal nak bancuh jer, pastu sumbat dalam oven... (^_^)

Lagipun cheese cake ni senang sangat nak buatnya.. dedulu masa tak pernah buat rasa mesti macam susah je nak buat... tapi bila dah buat senang uolsssss.... tak caya cer korang try buat =p




Rupanya adalah kurang menawan...tapi rasa nya adalah yummehhh!!! ekekeke (sape lagi nak puji kannnnnnnnn =P

OK sekian....

4 comments:

  1. dan topping itu adalah sangat yummmehhh

    ReplyDelete
  2. mintak arrr resipi!! hahahhah
    -baby

    ReplyDelete
  3. baby: bayar arrr....hahahah..nnti2 lah aku post resepi okay..huhu

    ReplyDelete

NUFFNANG

ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker