Tuesday, October 4, 2011

Jalan-jalan cari makan...

Assalam & hi!! =)

Last Thursday we all sesaja jenjalan cari makan kat OU after office hour... dah lama rasanya tak kesana... asyik2 ke Sunway Pyramid, tak pun IKEA, tak pun ke Jusco Bukit Raja jer...ehehe

First time pergi after Jusco dia dah siap renovate... besar jugak!! =P


Sekarang ni bukan main lagi anak dara sorang ni.. nak jalan sendiri jer...dah tak mor duk dalam strolller dah... sampai ada masuk satu kedai tu, tengah syok2 tengok barang tetiba dia dah ada kat luar kedai dah.. haih!! nasib tak kena kipnap!! kalau tak boleh meroyan mommy.... hihihi


Tengok siap nak babai2 kita pulak tu... (^_^)

Sekarang cik daddy dah ada gf baru!!! jeles mommy!! =p


We all makan kat Johnny's Steamboat je... so far steamboat dia memang terbaik compare yang dekat Ikea..pada tekak daku lah.. maybe sebab sos dia tu kot..

Cik Cinta pun tengah sibuk nak tengok menu...ntah apa la yang nak di order nya tu...ish3...


OK dah jumpa .... "daddy... i want this..." ekekeke


Muka happy dapat makan!! sup her favorite..

Lastly harusla ada wajah mommy si kenit ni kan....hahahaha nak jugak tu!! ekekeke



6 comments:

  1. hehe yang aku pulak naik muak asyik ke OU je...teringin nak g Pyramid selalu..hehe terbalik lah kite ye

    ReplyDelete
  2. daku mmg suke steamboat johnny's dr zman bjg2 dulu lg.t'baekkkkk so far...heheee

    ReplyDelete
  3. antara korang bertiga ni sape yg kuat makan :D

    ReplyDelete
  4. naja: hahah terbalik code la pulak kita...

    ReplyDelete
  5. nani : yezza sgt setuju! mmg terbaekkkkkk...

    ReplyDelete
  6. lily: uik apekah motif nye soklan ini..tp ko agak2 sape kah??... ;p

    ReplyDelete

NUFFNANG

ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker