Friday, April 8, 2011

:: duapulohsembilan & tujuh ::

Ermm... ni cite yang dah outdated okeh..
tapi nak cite jugak buat kenang-kenangan.. =)
on 31st March hari tue was my 29th birthday & Cik Cinta pun turns 7 months old on the same date! hiks...

Makanye on 30th March incik daddy ajak makan kat luar ... die tanye nak makan kat mane?? Victoria Station nak x??
But mummy x mor...sebab asik2 Victoria Station jer...xmor la kan...

So i suggest dinner kat Fish & Manhattan jer..sebab iols x pernah pun makan kt situ..sedih x?? ehehehe..
Lepas keje kiteorg terus ke Sunway pyramid jer sbb kat situ ade Fish & Manhattan...

Then kami order la menu ni...tapi iols da x ingat la ape namenye...panjang beno namenye! ekeke


***** salmon ape ntah namenye.... ****


***** yang ni iols x ingt langsung name nye..tapi set ni utk 2 org makan...tapi 2 org pun rase sgt byk okeh! *********



**** incik daddy sedang asyik melayannnnn..ahahaha ****





**** cik Cinta plak duk layan cookies Heinz jer.. *****

***** incik daddy kata ni jer kek birthday mummy...adoi la jadi la kan dari xdak huhuhu *****




**** cik cinta sgt excited nak makan cup cake!! hahahah ****


Tapiiiiii on the next pepagi lagi kak yam (opismate) bg iols cupcakes yang syomel2!!
wah pandai eah berkomplot incik daddy.....uhuhuhu


Anyhow thanks dear for everything...... luv both of you so0o0o0 much!!!!!!!!!
uwaaaaaaaaaa next year suda jadi 3! isk ;(



4 comments:

  1. aku pon suka mkn meal utk 2 org tu
    mmg tak leh habis walaupon simpan perut dari pagi. huhuhu

    ReplyDelete
  2. mmg besar portion dia. pengsan!

    ReplyDelete
  3. lily : yup mengah jugak la nk abihkn..

    ReplyDelete

NUFFNANG

ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker