Sunday, January 2, 2011

:: Her first movie ....::


Hi!!! Happy new year.......... =)

xder storie ape sgt nak hupdet... cuma nye nak bagi tau yang 31st December 2010 aritue... first time Cik Cinta kita nie pi tgok movie uolsssss...... hiks...
Umur baru 4 bulan dah masuk panggung okeh... mummy nye dulu dh besor baru masuk panggung..
untung sungguh bebudak zaman skang ni... (^_^)

dan cite yang Cik Cinta ni tengok plak haruslah cite "HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH"...ahahhaahha...kiteorg tgok kt TGV Bukit Raja...
sampai2 macam jakun jap pasai TGV dah revovate rupenye..dh lawo skang...
nampak sgt dh lama xpi tgok wayang...hiks




Memula macam cuak okehhh nak pi tgok...takut la Cinta ni mengamuk ke hape kan...
nak2...dekat nak start tue...die dah ngntuk nk tdo...
tapi awak sgt sgt sgt sgt sgttttttt baik!!!!!!
duk diammm jer sambil mata die bulat tgok skrin yg besor tue..
selalu tgok tv kat umah skrin kecit jer... hiks.

xtakut langsung die even kt dalam tue gelap plus bising org duk gelak sakan...
termasuk la daddy die yg gelak x hengat... ekekeke


****** tgok tue mata bulat jer duk melayan antu kak limah... =) ******

****** excited sungguh anak mummy ni... next time bole tgok cite lain plak...ngehngehngeh...****




***** ni plak masa dlm Jusco sementara nak tunggu movie start.... daddy nk survey walker..eheheh. padahal anak die menerap pon blom bole lagik.... *****


9 comments:

  1. baik nye cik cinta ni.. apa petua mommy nye ye? dah lama ngidam nk bw b hasya msk cinema tp ayah nya xbagi.. takut anak nya meragam kt dlm tu..

    ReplyDelete
  2. xde petua ape pun ibu hasya...memula nk bawak tue risau gak...tp at last berjaya gak tgok sampai abis..sikit pun Cinta x meragam..ngeh3..

    ReplyDelete
  3. Salam kenal, Suhaida :) Alahai comelny baby Cinta! Wah siap pegi tgk wayang ek. Baby Zahin Ummi dia xberani nak bawak pegi wayang kang suara dia lagi kuat dari sound effect haha :P Btw Nad dh add ur link :)

    ReplyDelete
  4. puan nad: thnks sbb link kite.. =)

    ReplyDelete
  5. comey baby cinta. salampkenalan... dh follow akk.. nnt follow adik jgak yer..rizaros.blogspot.com :) TQ

    ReplyDelete
  6. bagusnya ur lil girl. siap tgk movie seram lagi tu :D

    ReplyDelete
  7. lily : eheheh alhamdulillah x byk ragam si kenit ni..

    ReplyDelete
  8. omg...dahsyat tul la cik cinta ni tecik2 udah tgk wayang taw.psssttt...shanteknye walker yg daddy survey tuuuuu

    ReplyDelete

NUFFNANG

ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker